Short - Stay

Boven de huiskamer zijn twee éénpersoons woonstudio’s (circa 28 m2) die voor een periode van maximaal 1 jaar gehuurd kunnen worden. De studio’s zijn bedoeld voor mensen uit Houten die tijdelijk woonruimte nodig hebben, bijvoorbeeld wegens relatieproblematiek of andere urgente aanleiding. De appartementen hebben een eigen badkamer en keuken en zijn basic ingericht. In verband met de ligging op de 1e verdieping en de toegang via de trap zijn ze niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Geen huisdieren. 

Voor kandidaten is het belangrijk dat er zicht is op vervolghuisvesting. De huurprijs is 630 euro inclusief electra, warmte, water, internet, gemeentelijke belastingen en gebruik wasmachine. Er is geen huurbescherming van kracht en helaas is er ook geen huurtoeslag mogelijk.

Wie in aanmerking wil komen voor een woonstudio kan de interesse en motivatie bekend maken via shortstay@hetlokaalhouten.nl. Er wordt dan een aanmeldformulier gestuurd en wanneer er ruimte is, volgt een gesprek. Het is prettig wanneer de bewoners van de short stay units affiniteit hebben met de huiskamer voor en door de buurt, die onder de appartementen zit.

We verwachten omstreeks half september weer een short stay appartement te kunnen verhuren.
Mail uiterlijk 25 augustus 2024 naar shortstay@hetlokaalhouten.nl als je belangstelling hebt.


 

Vorige
Volgende