Aanmelden voor een activiteit

Voor een aantal activiteiten, zoals bijvoorbeeld de gezamenlijke maaltijden, moet je je van tevoren aanmelden. Het is voor ons het handigste als je dat via de website doet.

Je klikt daarvoor in het activiteiten overzicht op de activiteit waarvoor je je wilt aanmelden. Er verschijnt dan een overzicht met verdere gegevens. Onderaan dat overzicht klik je op de knop “aanmelden”. Er komt dan een groen formulier waar je je naam en email-adres invult. Vervolgens drukt je op de knop verzenden. Druk tenslotte op het kruisje rechtsboven om terug te gaan naar de site. Je krijgt je een bevestiging op de email.

Als je je hebt aangemeld en later blijkt dat je niet kunt komen, dan is het fijn als je je afmeldt. Dat doe je door weer op de activiteit te klikken en dan in het overzicht met verdere gegevens helemaal onderin op “wijzig mijn aanmelding” te klikken. Je kiest daarna voor wijzig mij aanmelding in “afmelden”.

Lukt het niet dan kun je een berichtje inspreken op 06-41753034 of een mailtje sturen naar info@hetlokaalhouten.nl. Vermeld dan wel duidelijk de activiteit waar het om gaat, je naam en telefoonnummer of email adres zodat we je kunnen bereiken als dat nodig is.