Pelgrimeren op de camino naar Santiago

wo28jun19:30wo21:30Pelgrimeren op de camino naar Santiago19:30 - 21:30

Meer info:

Pelgrimeren op de camino naar Santiago

Margrieta, wonend op de Roodborsthaag, heeft in 2019 en 2023 de Camino Frances gelopen naar Santiago de Compostella (900 kilometer inclusief doorlopen naar de kust). Tijdens deze avond vertelt Margrieta over het bijzondere van de reis en deelt ze foto’s en haar ervaringen op een laagdrempelige manier. De avond is zeer informeel van opzet. Er is veel gelegenheid voor onderlinge ontmoeting. We gaan aan de hand van de ervaringen ook met elkaar in gesprek over eenvoud van leven, wat zo’n tijd je kan brengen en er is gelegenheid om ervaringen te delen.

Vind je het leuk om gewoon eens een verhaal van een camino ganger te horen? Of heb je interesse in pelgrimeren en lange afstandswandelen/fietsen, heb je zelf een camino ervaring of wil je het een keer gaan doen van harte welkom! Als je zelf ook wat camino ervaringen wilt delen, neem dan vooraf even contact op via stichtinghetlokaal@gmail.com.

Voordat de avond begint is het mogelijk om in Het Lokaal mee te eten om 18:00 uur. Er wordt pizza gegeten. Opgeven hiervoor kan via onze website.

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30